Inloggen
Nog geen account? Klik dan hier om je aan te melden

Sla jouw herinneringen
veilig op in Nederland

Back-ups zonder moeite, voor al jouw documenten, media en belangrijke bestanden.

Probeer nu gratis uit!

Veilig, simpel en snel

Zeg dag tegen data drama's

Ontspan en laat Porton back-ups maken van jouw apparaten, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Automatische back-ups in jouw eigen Private Cloud

Bij Porton staan jouw bestanden veilig in je eigen cloud. Gebruik de handige Porton back-upsoftware, Synology Apps of een programma dat je al gebruikt.

Volledig opgeslagen in Nederland

In onze databunker, omringd door dikke muren en beschut door Nederlandse wetgeving, is jouw data in veilige handen.

Jouw privacy, onze verantwoordelijkheid

Bij ons is jouw data van jou. We gebruiken het zeker niet voor advertenties of andere commerciŽle doeleinden.

Vanaf €4,65 per maand

Probeer een maand gratis!

Jouw eigen Private Cloud, beschikbaar vanaf elk device Maak jouw eigen back-up omgeving

Een oplossing voor iedereen

Porton biedt voor iedereen een oplossing,
ongeacht jouw technische kennis.

Eenvoudige Back-ups

Maak gemakkelijk een back-up van je desktop, laptop of Mac met het Porton back-upprogramma. Stel verschillende schema's op met specifieke doelmappen voor nog meer veiligheid.

Synchronisatie

Synchroniseer jouw files zodat ze altijd en overal beschikbaar zijn op verschillende apparaten, thuis en onderweg.

Synology NAS

Koppel je Synology NAS aan Porton en maak eenvoudig automatische Hyperback-ups van al je bestanden, thuis of op kantoor.

FTP & WebDAV

Verbind je eigen software direct via FTP en werk samen via WebDAV. Porton biedt je de vrijheid om de tools te gebruiken die je kent en

Meer weten over de functionaliteiten van Porton?
Bezoek de Wegwijzer!

Jouw bestanden altijd binnen handbereik

Porton biedt twee apps aan waarmee je vanaf je telefoon of tablet bij je bestanden kan.
Ontdek wat anderen met Porton doen

Dit is hoe anderen Porton gebruiken

Van een campingeigenaar tot een zelfstandige boekhouder, lees de succesverhalen van anderen die Porton gebruiken.

Guus

Campingeigenaar in Zeeland

Guus woont in Zeeland. Na een lange tijd een camping te hebben gehad in Noordwijk heeft hij besloten om de stap te zetten en een camping in Zeeland op te richten.

Nederlandse back-upservice

Guus houdt ervan om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Hij maakt gebruikt van de Nederlandse back-up service Porton zodat hij zich geen zorgen hoeft te maken over regelgeving buiten Europa. Als hij vragen heeft, dan krijgt hij direct hulp van de klantenservice van Porton die zowel per email als per telefoon te bereiken zijn.

Administratie

In zijn kantoor thuis heeft hij een werkplek met laptop en PC staan die hij gebruikt voor administratieve doeleinden. Daarnaast verzorgt hij samen met twee collega's de financiŽle administratie, beheer van de camping en klantenservice.

Meerdere computers

In totaal zijn drie PC's en een laptop in gebruik waarop Porton Back-up en synchronisatiesoftware van Synology is geÔnstalleerd. Met Porton Back-up wordt dagelijks van iedere PC een incrementele back-up gemaakt. Nieuwe bestanden of gewijzigde bestanden worden hierdoor automatisch geback-upt naar de Private Cloud. De synchronisatiesoftware van Synology maakt het mogelijk dat op iedere computer een gedeelde Porton map staat. Zo kunnen Guus en zijn collega's eenvoudig op iedere computer direct bij alle bestanden die in deze map worden geplaatst.

Kirsten

Zelfstandige boekhouder

Kirsten was voorheen werkzaam als administratief dienstverlener bij een grote coŲperatie, hier heeft ze grotendeels haar werkervaring opgedaan. Omdat ze meer zelfstandig wilde zijn en tijd aan haar gezin wilde besteden is ze haar eigen onderneming begonnen.

Ransomware

Tijdens haar ambtstermijn werd haar afdeling slachtoffer van ransomware. De helft van de computers was besmet en bestanden zouden pas na betaling weer vrijkomen. Door de schade die dit heeft aangericht wil ze dit met haar eigen bedrijf niet meemaken.

Nederlandse Back-up

Kirsten zocht een Nederlandse back-upservice dat voor commerciŽle- en privťdoeleinden kan worden gebruikt. Sinds kort gebruikt ze Porton om makkelijk en veilig back-ups te maken van haar hele administratie (bijvoorbeeld inkoop-/verkoopfacturen, banktransacties, belastingaangiften, maand- en jaarverslagen en salarisadministratie).

Porton Back-up

Ze gebruikt het back-upprogramma van Porton om meerdere back-up taken op verschillende tijdstippen en datums uit te voeren. Hiermee slaat ze meerdere back-ups in haar private Cloud op. In geval van nood kan ze altijd haar bestanden snel herstellen.

Veilig delen via WhatsApp

Regelmatig maakt Kirsten foto's en video's van haar kinderen. Omdat alles digitaal is gebruikt ze de app DS File om automatisch een back-up te maken. Foto's en video's worden automatisch van haar smartphone naar haar Private Cloud geback-upt. Ze houdt er niet van om haar foto's en video's direct via WhatsApp te delen, je weet immers nooit waar deze terecht komen. Via DS File kan ze gemakkelijk foto's of mappen delen met wachtwoord en vervaldatum.

Lees hier meer reviews van gebruikers van Porton:
Nog niet overtuigd?

Voordelen van Porton

Waarom zou je voor Porton kiezen in pplaats van public cloud storage diensten zoals Google Drive, Microsoft OneDrive of Dropbox? Alle voordelen van Porton op een rijtje: Wij zijn daadwerkelijk telefonisch bereikbaar Met onze private cloud heb je volledige controle en privacy over je gegevens Automatische back-ups en synchronisatie via onze eigen back-up software voor Windows, Mac en Linux Geen arbitrair limiet voor het aantal devices of verbindingen Gratis apps voor iOS, Android en Windows phone Volledig Nederlands, dus ook ondergeschikt aan de Nederlandse wetgeving Gratis advies, handleidingen en apps

Aan de slag

Start nu met je gratis proefperiode.
Aanmelden

Benieuwd hoe jij optimaal gebruik kunt maken van Porton Private Cloudstorage?

Neem contact met ons op! Naar de contactpagina
Informatie Wegwijzer Nieuws & Updates Over Ons
Vragen Support Privacybeleid Algemene Voorwaarden Verwerkersovereenkomst Geschillencommissie (ODR)

© Porton 2024