Inloggen
Nog geen account? Klik dan hier om je aan te melden

Over Porton

Over ons

Porton is een Nederlande back-updienst. We bieden veilige opslagruimte, waar jij bepaalt wie toegang heeft tot jouw data. Iedere Cloud is toegankelijk via een vrij te kiezen domeinnaam, bijvoorbeeld 'jansen.porton.nl'. Je hebt hierdoor als het ware een privé server tot je beschikking.

Vind ons ook op social media:

Nederlandse databunker

De servers van Porton staan in een databunker in Nederland. Hierdoor valt Porton Private Cloudstorage onder de Nederlandse wet. Het respecteren van privacy is opgenomen in de Nederlandse Grondwet (Artikel 10):

'Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op eerbiediging van zijn persoonlijke levenssfeer.'
Dit houdt bijvoorbeeld in dat je niet zomaar bespioneerd of afgeluisterd mag worden, en dat er zorgvuldig met je persoonlijke gegevens omgegaan moet worden.

Wat is een Private Cloud?

Een Private Cloud is afgeschermde en alleen door de gebruiker toegankelijke opslagruimte. Wij maken hiervoor gebruik van professionele Synology NAS-systemen. Ieder systeem komt met een ruim aanbod apps en software. Hieruit hebben wij de beste en veiligste apps geselecteerd voor een optimale gebruikservaring.

Vijf voordelen Porton Private Cloudstorage

Er zijn talloze redenen om voor Porton Private Cloudstorage te kiezen.
Dit zijn de vijf belangrijkste.

  [
 1. 1. Synology apps & software
  Voor een lage prijs per maand maak je gebruik van professionele Synology programmatuur. Wat veel meer mogelijkheden biedt dan reguliere Clouds.
 2. 2. Regelmatig app- en veiligheidsupdates
  Synology voert regelmatig app- en veiligheidsupdates uit. Hierdoor maak je altijd gebruik van de nieuwste en veiligste technieken.
 3. 3. Vrije toegangsmogelijkheden
  Met integratie van FTP en WebDAV zijn de toegangsmogelijkheden oneindig. Zo kan ieder backup- en synchronisatieprogramma gebruikt worden dat deze protocollen ondersteunt.
 4. 4. Vijf actieve verbindingen
  Porton staat per abonnement vijf actieve verbindingen toe, zonder verlies van snelheid. Wat bij veel aanbieders alleen beschikbaar is bij duurdere abonnementen.
 5. 5. Gratis advies en Nederlandstalige support
  Gebruik van de Private Cloud is in iedere situatie anders. Als extra service leveren wij advies op maat. Ook wanneer je nog geen klant bent.

Logo en branding

Logo's van Porton kunnen vrij gebruikt worden. Download hier (.zip) de verschillende versies van het Porton logo. Houd rekening met de volgende richtlijnen:

 • Toon bij het logo altijd de naam Porton Private Cloudstorage
 • Gebruik het logo niet als watermerk
 • Gebruik het logo in originele verhoudingen
 • Plaats het logo op een egaal witte achtergrond
 • Vermeld bij de illustraties de bron

Juridisch

Privacybeleid Algemene Voorwaarden Verwerkersovereenkomst
Informatie Wegwijzer Nieuws & Updates Over Ons
Vragen Support Privacybeleid Algemene Voorwaarden Verwerkersovereenkomst Geschillencommissie (ODR)

© Porton 2024